Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Snackmobiel heeft een geweldige frietwagen

Dankzij Snackmobiel zijn mijn ouders onwijs verrast! Voor een paar maanden geleden waren mijn ouders 40 jaar getrouwd en dat wilde zij maar al te graag vieren. Een luxe diner werd geregeld en de zaal was nogal netjes ingericht. Iets wat totaal niet bij onze ouders past, echter hadden zij het geregeld en daar nemen wij natuurlijk genoeg mee. De volgende dag kreeg ik van mijn moeder te horen dat zij haar jubileum wel anders in gedachten had. Met wat lossere muziek en heerlijk eten. Dit had mij zo aan het denken gezet waardoor ik met de rest van de familie heb gekozen om nóg een feest te organiseren, maar dan wel op dé manier. Zodoende zijn wij opzoek gegaan naar een feestzaal, het eten en niet de vergeten de goede muziek. De zaal en muziek was geregeld, echter moest ik nog wel het eten zien te vinden.

Snackmobiel

Gelukkig kwam een goede vriendin van mij met de tip dat ik eens op de website van Snackmobiel moest kijken. Hier is het namelijk mogelijk om een frietwagen te huren voor een aantrekkelijke lage prijs. Zodoende ben ik naar deze website gegaan en wist ik meteen dat dit bedrijf ons goed kan helpen! De frietwagen die wij wilde gaan huren ben ik gaan boeken en daar kreeg ik snel een bevestiging van in de mail.

Snackmobiel maakte mijn ouders blij!

Toen mijn ouders het in de gaten kregen dat de Snackmobiel voor hen klaar stond en de zaal was geregeld kon het geluk niet meer op. Zij hebben vervolgens genoten van een geweldig feest met onwijs lekker eten!