Mijn cadeau blog!

Alles over de leukste cadeaus!

Een bruiloft met een DJ

Een bruiloft in een gezellige café-zaal is pas echt af als er een DJ speelt. Het heeft altijd wel wat als je langs een café rijdt en je ziet dat de DJ zijn indrukwekkende zwarte kisten met aluminiumbeslag al naar de feestlocatie aan het rollen is. Dat weet je: hier gaat het vanavond gezellig worden.

Welke DJ past bij mij?

Er zijn ontzettend veel DJ’s in Nederland en België. Er is dan ook veel verschil in kwaliteit. Wil je er zeker van zijn dat je goede muziek en een leuke sfeer op je bruiloft hebt, dan is het een goed idee om je DJ te huren via Evenses. Dit entertainmentbureau kan bogen op vele jaren ervaring en werkt alleen samen met DJ’s die hun talent voor vermaken hebben bewezen. Door middel van hun handige site is de juist keuze zo gemaakt. Je kunt kiezen uit allerlei muziekstijlen, zoals disco, dance, trance en lounge, maar je kunt ook aangeven wat de bovengrens van je budget is.

 

Tal van mogelijkheden

Evenses onderscheidt zich op verschillende punten van de rest wanneer het gaat om een DJ huren: zo is er de mogelijkheid om een DJ in te huren die ook nog eens zingt of een muziekinstrument bespeelt. Last, but not least: je kunt er ook een bekende DJ boeken: wat te denken van The Partysquad… Niemand die ooit nog jullie bruiloft vergeet.